Polisi Pembayaran Semula Hosting

Kepuasan anda adalah keutamaan kami dan kami yakin anda akan berpuas hati dengan perkhidmatan kami. Namun, jika anda mencuba perkhidmatan ini dan mendapati ia tidak memenuhi keperluan anda, anda boleh membatalkan dalam masa 30 hari untuk bayaran balik seperti berikut.

 

  • Jika anda membatalkan dalam tempoh 30 hari, anda menerima bayaran balik penuh pada perkhidmatan hosting anda sahaja. Jaminan wang balik tidak dikenakan kepada kebanyakan produk tambahan seperti domain, memandangkan ia adalah jenis kos yang unik.
  • Sekiranya anda membatalkan dalam tempoh 30 hari, Sapiens Technologies Sdn Bhd akan memotong nama domain yang tidak dapat dikembalikan berdasarkan pelan yang anda pilih dari pengembalian dana anda. Ini bukan sahaja meliputi kos kami, tetapi juga ingin memastikan bahawa anda tidak akan kehilangan nama domain anda. Anda boleh memindahkannya ke pendaftar lain atau hanya menunjukkannya di tempat lain mengikut keselesaan anda. Sila ambil perhatian bahawa domain yang baru didaftarkan tidak boleh dipindahkan ke pendaftar lain dalam tempoh 60 hari pertama tempoh pendaftaran. Anda hendaklah mengekalkan pemilikan domain anda sehingga akhir tempoh pendaftarannya melainkan jika anda memperbaharuinya.
  • Sapiens Technologies Sdn Bhd tidak akan menawarkan sebarang bayaran balik untuk pembatalan yang berlaku selepas daripada 30 hari